Mest for arkitekter

PlayAlive – En del af den store idé

PlayAlive rummer fleksibilitet til at blive en naturlig del af helheden
PlayAlive står allerede bag en lang række vellykkede projekter, hvor legemoduler et blevet en samlende del af et velfungerende byrum. En af hemmelighederne bag, er den fleksibilitet der ligger i PlayAlives moduler. Det er muligt at opbygge nye interaktive legeredskaber næsten fra bunden, således at de indgår i et samlet hele idéen med byrummet.

En levende arkitektur
Med PlayAlive kan arkitekturen og legerummet gøres levende og brugerne kan indgå i dialog med den. Lys og lyd og børn og unge i bevægelse og leg bliver en del af oplevelsen af byrummet for andre brugere.
Med PlayAlive behøver legepladsen ikke være et særskilt defineret område, men kan indgå som en del af et samlet hele. PlayAlive redefinerer legepladsen og gør den til en del af byrummet. Se referencerne for at få indtryk af mulighederne.

Kontakt PlayAlive
Vi er altid interesserede i at tage del i nye projekter. Vi stiller vores viden og teknologi til rådighed. Hertil kommer vor erfaring med at mobilisere leg og liv på en måde, der ligger langt ud over, hvad vi kender fra traditionelle legepladser.
Vi ser det som vort mål, at skabe legeredskaber, der indgår i byrummet på samme måde som de øvrige arkitektoniske elementer.

Brug for 3d tegninger, såsom step filer eller e-drawings filer, eller andet materiale af vores nuværende produkter kontakt os venligst.