Spiludvikling

Det bygger vi på
PlayAlive bygger på virkemidler og strukturer aktivitetsgrundsten fra både sport, tankespil, computerspil, musik og fri leg. På den måde mixes de grundelementer, der sikrer, at alle sanser og alle drivkræfter for leg er aktiverede. Alle implicerede i legen kan genkende elementer fra de aktiviteter eller grundsten, de føler sig bedste hjemme i. Børn med flair for sport vil opleve PlayAlive med sport som driver, mens børn, der går op i musik, vil opleve PlayAlive med musik som driver.

Grundsten: Sport
Grundstenen sport bygger på fysiske udfoldelser og færdigheder. Et element her er også konkurrencementalitet og evnen til at tænke taktisk. Sport rummer også med flere deltagere det sociale element.

Grundsten: Tankespil
Brætspil fra Stratego til ludo bygger på koncentration og strategiske overvejelser. Tankespil har fokus på intelligens og hurtighed.

Grundsten: Computerspil
Computerspil tiltrækker alle typer børn. De bygger bl.a. på konkurrencementalitet pirring af nysgerrigheden og afhængigt af sværhedsgrad bygger de på evne til koncentration og taktisk tænkning.

Grundsten: Musik
Musik kræver som udøvende forskellige færdigheder, men er man bare glad for musik, kan musik og lyde være tiltrækkende i sig selv.

Grundsten: Fri leg
Fri leg bygger på evnen til at være sammen om at lege og løbende udvikle legen. Fri leg er socialt opbyggende og bygger på drømme og fantasi.