Fælledparken, København

Interaktiv leg i parken


Fælledparken, København

Over Byens Tage er en elektroniske og interaktive fangeleg. Fangelegen foregår hen over, rundt om, inde under og ind imellem de tagflader, der står i forbindelse med Børstårnet i Fælleparken. 16a programmerede og trykfølsomme satellitter indbygges i tagfladerne og sætter ved hjælp af lys og lyd gang i legen.
Over Byens Tage er designet til at blive leget af 2-10 børn i alderen 5+ fordelt på 2 hold. Flere børn kan deltage, i så fald vil legen fungere som en mere fri leg med lyd og lys.

Legen går ud på at fange elektroniske måger og duer som sætter sig på byens tage.
Ved spilstart vil de 16 satellitter, som er spredt ud over tagfladerne, lyse op og begynde at give kalde-lyde. Måger lyser hvidt og giver mågeskrig, duer lyser blåt og kurrer. Hvert hold skal så hurtigt som muligt fange sine duer eller måger. Det hold som først fanger 8 fugle, vil blive kåret som vinder.

En ny spilrunde starter automatisk for at sikre et vedvarende flow i legen. Hvis spillet gennemføres hurtigt, vil næste spilrunde starte med en højere sværhedsgrad. Gennemføres spillet langsomt, starter næste runde i en lavere sværhedsgrad. En højere sværhedsgrad betyder, at holdene skal fange flere fugle og at bonus-fugle vil dukke op. Bonus-fuglene har kaldelyde som ænder og skader.

Spillet varer typisk 30 sekunder pr. spilrunde. Der kan spilles et uendeligt antal runder i op til 10 sværhedsgrader.
Partnere:

– PlayAlive A/S, Claus Raaen Thomsen; +45 2048 1055
– Københavns Kommune,Lene Nørgaard Rasmussen; +45 3366 3511
– GHB Landskabsarkitekter a/s, Caroline Andersen; +45 3312 3738