Arkitekter

PlayAlive skaber unikke løsninger

PlayAlive står allerede bag en lang række vellykkede projekter, hvor legemoduler er blevet en samlet del af et velfungerende byrum. En af hemmelighederne bag er den fleksibilitet, der ligger i PlayAlives moduler. Det er muligt at opbygge nye interaktive legeredskaber næsten fra bunden, således at de indgår i et samlet hele med byrummet.

Med PlayAlive kan arkitekturen og legerummet gøres levende. Lys, lyd og personer i bevægelse bliver en del af oplevelsen af byrummet for andre brugere. Med PlayAlive behøver legepladsen ikke være et særskilt defineret område, men kan indgå som en del af et samlet hele. PlayAlive redefinerer legepladsen og gør den til en del af byrummet. Se referencerne og få indtryk af mulighederne.

Er du arkitekt?

Vi har mere end 10 års erfaring indenfor projektering, udvikling og opsætning af interaktive lege- og læringsfaciliteter. Vi hjælper gerne dig med dit projekt fra start til slut. Har du brug for 3D filer, datablade eller andre specifikationer stiller vi gerne disse til rådighed.


Kontakt os for ydereligere information. ​

PlayAlive A/S
Tlf: 27 50 64 00 el. 20 48 10 55
Mail: [email protected]

[contact-form-7 404 "Not Found"]