Daginstitutioner

Skab bevægelse og leg i din institution

Efterhånden kommer det ikke bag på nogen at bevægelse og motion gavner børn både fysisk- og psykisk. En undersøgelse udarbejdet af Børneulykkes Fonden fra 2017 viser da også at pædagoger gerne ser et øget fokus på dette område. Her var fonden ude og interviewe i alt 173 pædagoger om deres holdning til børns fysiske aktivitetsniveau i deres daginstitution. Undersøgelsen konkluderede at 61% af de adspurgte pædagoger mente, at der i høj grad eller meget høj grad er brug for øget fokus på bevægelse.

Hos PlayAlive ved vi at alle børn ikke er ens. Derfor har vi udviklet en unik platform, som kan stimulere børn på forskellige måder via touch, lys, lyd og tale. De medfølgende spil og øvelser er adaptiv programmerede, hvilket vil sige at de tilpasser sig det enkelte barns niveau. Derudover er spillene tilpas diversificeret, så de henvender sig til forskellige aldersgrupper og typer af børn.

Skal din daginstitution fornyes?

Vi har mere end 10 års erfaring indenfor projektering, udvikling og opsætning af interaktive lege- og læringsfaciliteter. Vi hjælper gerne dig med dit projekt fra start til slut.

Kontakt os for ydereligere information. ​
PlayAlive A/S
Tlf: 27 50 64 00 el. 20 48 10 55
Mail: [email protected]

[contact-form-7 404 "Ikke fundet"]