Parker & Byrum

Skab et unikt park og bymiljø

PlayAlive bygger en overraskende og udfordrende dimension på byrummet og skaber plads til leg og bevægelse i bymidten for alle byens borgere. PlayAlive kan være et legeredskab eller en interaktiv installation i gågaden, de grønne områder eller de åbne pladser. Installationer, der skaber forundring, fællesskab, konkurrence, høj puls og leg. Der gives et løft til stedets atmosfære – uden at gå på kompromis med natur, design og arkitektur.

Et godt legeredskab virker som en magnet på både børn og voksne. Det kan derfor være med til at ændre eller flytte opholdssteder eller skabe ro og harmoni i områder, hvor det er ønskeligt. Målet for et nyetableret byrum er at skabe en succes for brugerne. Det skal give området et løft, skabe tryghed og minimere hærværk. Det gør man bl.a. ved at skabe aktiviteter, som områdets brugere tager ejerskab til, fordi de får positive oplevelser med det.

Arbejder du med parker og byrum?

Vi har mere end 10 års erfaring indenfor projektering, udvikling og opsætning af interaktive lege- og læringsfaciliteter. Vi hjælper gerne dig med dit projekt fra start til slut. Har du brug for 3D filer eller andre specifikationer stiller vi gerne disse til rådighed.

Kontakt os for ydereligere information. ​
PlayAlive A/S
Tlf: 27 50 64 00 el. 20 48 10 55
Mail: [email protected]

[contact-form-7 404 "Not Found"]