Ishøj Havn

DANMARK

En hval er strandet ved Ishøj Havn. Heldigvis har den det ganske fortræffeligt. Den har nemlig hovedrollen i en helt ny vandlegeplads.

Den nye vandlegeplads på Ishøj Havn er blevet bestilt af Ishøj Kommune og skabt af UNO. PlayAlive har leveret elektronik og spil, som sikrer timevis af sjov for børn og barnlige sjæle.

Du kan læse mere om Ishøj Havns nye vandlegeplads her.

Høvleriet

NORGE

Vores Spider er kommet til Norge, nærmere betegnet Høvleriet Barnehage. Børnene kan her klatre og udfordre sig selv og hinanden i det interaktive klatrestativ. 
Projektet er blevet til i et samarbejde med vores partner fra Uniqa.

Du kan finde mere information om vores Spider her.

The Mall of Switzerland

SCHWEIZ

Her ses et spændende projekt, som er blevet skabt i samarbejde med vores Spanske samarbejdspartner The Leisure Way. PlayAlive har i dette projekt leveret elektronik og spil, hvor børn og unge lærer klokken ved at interagere med sensorenhederne i gulvet.

Læs mere om projektet her.

Hyldegården Idrætsbørnehus

DANMARK

Idrætsbørnehuset Hyldegården har fået deres første interaktive legeinstallation fra PlayAlive.
​TV2 Lorry var et smut forbi og filme den nye legeplads for at få reaktioner og kommentarer fra børn og pædagoger.

 

Økolariet

DANMARK

I PlayAlives hjemby Vejle ligger videns- og oplevelsescentret Økolariet. Gennem udstillinger, undervisning og arrangementer får besøgende viden om natur, miljø, energi, klima, kost, sundhed, innovation og meget meget mere.

PlayAlive har udviklet en unik App og e-Wall, som på en sjov, lærerig og aktiv måde udfordrer Økolariets gæster i deres paratviden.

Du kan finde mere information om Økolariet her.

Thyregod Skole

DANMARK

Thyregod Skole er den første skole, som har fået deres e-Wall installeret i deres klasseværelse, hvilket begejstrer både lærere og elever.

E-Wall bruges i stor stil både i dansk, matematik og historie. Eleverne elsker at udfordre hinanden på paratviden, og laver selv øvelser i PlayAlives intuitive læringsunivers. ​

Spiloppen

DANMARK

Kolding Kommune har i samarbejde med bl.a. PlayAlive udviklet dette flotte playspot i hjertet af Kolding. Her har alle mulighed for at udfordre hinanden i en lang række spil. Spiltyperne skifter alt efter hvilken årstid det er.

Mere information om Spiloppen finder du her.

Kaninbjerget

DANMARK

Kaninbjerget giver skolegården nyt liv.
Projektet er udviklet i samarbejde med arkitektfirmaet Gust. Kaninbjerget udfordrer børnenes fysik med dens bakkede form og indbydende design. Her er det kun fantasien, som sætter grænser.

Sunnaas Sykehus

NORGE

Sunnaas Sykehus har fået deres første PlayAlive installation, Sport. Sport gør det muligt for både gæster og patienter at komme udendørs og være fysisk aktive på en sjov og anderledes måde.

Du kan finde mere information om Sport her.

Fælledparken

DANMARK

Projektet her er udviklet i samarbejde med arkitektfirmaet GHB Landskabsarkitekter og Monstrum. PlayAlive har i denne forbindelse leveret elektronik og spillet Over Byens Tage. 

Over Byens Tage er en elektronisk og interaktiv fangeleg. Fangelegen foregår hen over, rundt om, inde under og ind imellem de tagflader, der står i forbindelse med Børstårnet i Fælledparken.

Du kan læse mere om projektet her. 

Lindevangsparken

DANMARK

I Lindevangsparken på Frederiksberg har vores partner UNO skabt Danmarks første interaktive vandlegeplads. Vandet på legepladsen styres af PlayAlives intelligente sensorteknologi, som gør det muligt at tænde og slukke for vandet forskellige steder på legepladsen.

Du kan læse mere om Danmarks første interaktive vandlegeplads her.

Ceres Byen

DANMARK

I Ceres Byen har de fået et nyt playspot med Ground satelliter fra PlayAlive. Her har børn og barnlige sjæle mulighed for at udfordre sig selv og hinanden i fire sjove spil. Vores Ground satelliter er fleksible og kan installeres steder, hvor der skal skabes fysisk aktivitet. 

Du kan finde mere information om vores Ground satelliter her.

The Leisure Way

ØSTRIG

Vores spanske samarbejdspartner The Leisure Way har i flere spændende projekter verden over anvendt vores unikke elektroniske platform. Følg nedenstående link for at se de spændende løsninger for 2 x interaktive blomster.

Se mere her.

Børnebyen

DANMARK

I Vollsmose ligger den offentlig tilgængelige legepark Børnebyen. Børnebyen er kendt som et spændende grønt område, der byder på mange sjove aktiviteter for børn og unge.

PlayAlive har i et samarbejde med Uniqa og Børnehaven Kildegården skabt en unik interaktiv legeplads, som bliver drevet af et solcelleanlæg.