SCOREBOARD

Med PlayAlives Scoreboard er det muligt at holde styr på antal scorede mål og spilletid, som kan indstilles til 5, 10 eller 15 minutter. Dette er med til at give brugerne fornemmelsen af en rigtig kamp, og samtidig gøre det nemt at bevare overblikket i de hektiske kampe.  

Udover målstilling og tidstagning er det også muligt at teste ens fitnessniveau. Med Scoreboardet og PlayAlives sensorenheder er det enkelt at foretage en Bip Test. Bip Test bruges mange steder som et vigtigt værktøj til at finde og forbedre fitnessniveauet hos udøverne.

Har du allerede prøvet vores Bip Test og fået dit kondital? Find niveauet for din fysiske form ved at aflæse det på vores kondital tabel her.

Foruden Scoreboard medfølger der ligeledes tre sensorenheder, som guider brugeren rundt i Scoreboardets funktioner på en enkel og intuitiv måde. Dette sker ved hjælp af farver og lyd.

Download:

Interesseret i produktet?

Vi har mere end 10 års erfaring indenfor projektering, udvikling og opsætning af interaktive lege- og læringsfaciliteter. Vi hjælper gerne dig med dit projekt fra start til slut. ​

 

Kontakt os for en uforpligtende snak. ​
PlayAlive A/S
Tlf: 27 50 64 00 el. 20 48 10 55
Mail: [email protected]

[contact-form-7 404 "Not Found"]